-15% Just Nu Priser!

Tohatsu 20hk 4takt

Tohatsu 20hk 4takt

Extrapris gäller 2017 års modell, Begränsat antal!

  • Lättstartad
  • Hög komfort
  • Pålitlig
  • Användarvänlig
  • Låg ljudnivå, minimala vibrationer och låga utsläpp

Tohatsus bärbara fyrtaktare är förstahandsvalet för många livräddningstjänster och uthyrningsföretag världen över.

Med sina 20 hästkrafter är MFS20 den starkaste av dem. Lätt, kompakt och avancerad.

Ljuddämpat inloppssystem: Luftintaget har ljuddämpare med stor volym för säkrare start och lägre inloppsljud för tystare motorgång.

Bred antikavitationsplatta: Förhindrar effektivt att propellern kaviterar. Den stora trimklaffen bidrar till att styrningen blir lättare vid höga hastigheter och den ger också effektivt korrosionsskydd.

Frontmonterad växel: Växelreglaget är frontmonterat för enklare användning.

Smidigt styrfriktionsreglage: Styrfriktionsreglaget framtill på motorn gör det möjligt att reglera styrfriktionen för såväl stadig körning i höga hastigheter som enklare manövrering i låg fart.

Tohatsu är den äldsta båtmotortillverkaren i Japan
Tohatsu har tillverkat utombordsmotorer med suverän kvalitet sedan 1956. De byggdes i början för japanska yrkesfiskare som ville ha solida, starka och pålitliga maskiner som klarade extrema väder- och arbetsförhållanden.

Motorerna fick snabbt rykte om sig att vara extra kraftiga och driftssäkra och än i dag har Tohatsu denna starka position på marknaden. Tohatsu levererar moderna, tystgående fyrtakts- och tvåtaktsmotorer med det senaste inom teknologi och miljöcertifiering. Det viktigaste har alltid varit att erbjuda solida och pålitliga båtmotorer, som samtidigt inte kostar så mycket vare sig i drift eller i inköp.

5 års garanti i Sverige
I 60 år har Tohatsu producerat nyskapande produkter med hög kvalitet. Vi känner oss trygga i att kvaliteten håller vad den lovar och vi är stolta över att kunna erbjuda dig som ägare av en ny Tohatsu en av de bästa garantierna på marknaden för utombordsmotorer. Om du köper din nya Tohatsu hos en av våra 70 auktoriserade återförsäljare garanterar vi 5 års problemfri körning.Tohatsu
Specifikation Tjänstevikt: 61,50 kg, Start: Elektrisk, Powertrim: Standard, Rigglängd: Kort, Antal cylindrar: 2.00, Cylindervolym: 351.00 cc, Effekt (HK): 20.00 hk, Varvtalsregister: 5000-6000,

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Tohatsu 20hk 4takt

  • Artikelnummer: Tohatsu 20hk 4takt
  • Tillgänglighet: Just Nu Priser!
  • 39 995:-
  • 33 999:-
  • Exkl moms: 27 199:-

Tillgängliga alternativ

Taggar: Tohatsu 20hk 4takt