NYHET 2018!

Tohatsu 15hk EFI 4takt (Racing)

Tohatsu 15hk EFI 4takt (Racing)

Nyhet!

Höjdpunkter: Kan brukas utan batteri, Ca 8,5 kg lättare än föregående modell (marknadens lättaste) Lättaste modellen väger endast 43 KG. Electric fuel injection (multipoint)

Tohatsu presenterar i år tre nya utombordare:

Marknadens lättaste 4-taktare, MFS9,9E Sport med batterifri elektronisk insprutning (EFI).

 – Innovativ teknologi från Tohatsu har banat vägen för utvecklingen av klassens lättaste EFI-utombordare. Den låga vikten kombinerat med redan kända kvaliteer som hög driftsäkerhet,tyst, lugn gång, och bra prestanda ger oss motorer som är perfekta för den Svenska marknaden, säger säljchefen på Tohatsu Sverige, Peder Karlsson.

Nyheterna bygger på samma teknologi som ligger till grund för alla utombordare från Tohatsu. Starten är enkel och snabb. Accelerationen är jämn och stabil i alla farter. En annan fördel med EFi.motorerna jämfört med tidigare modeller är bränsleförbrukningen. Motorerna har en kompakt design och är genomtänkta för att brukaren ska få en så bra upplevelse som möjligt. Bland annat är vev och drivaxel flyttat ca 30m framåt, vilket ger en bättre balanspunkt som också gör att det blir lättare att tilta upp motorn.  

Motorerma för vidare det populära designkonceptet Light weight ECO sport, känt från 40-50hk modellerna. Tohatsus utveckling och design är kompromisslöst med effekt, kvalitet och pålitlighet som ledord. Mottagandet av de nya modellerna Världen över tyder på att Tohatsu lever upp till marknadens högt ställda krav på varumärket.   

MFS9,9E sport överträffar de Europeiska kraven för utsläpp av avgaser. Motorerna levereras med 5 års garanti vid privat köp.

Monteringskostnader tillkommer, begär offert för montering motor, och tillbehör!Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Tohatsu 15hk EFI 4takt (Racing)

  • Artikelnummer: Tohatsu 15hk EFI 4takt
  • Tillgänglighet: NYHET 2018!
  • 36 000:-
  • Exkl moms: 28 800:-

Tillgängliga alternativ

Taggar: Tohatsu 15hk EFI 4takt