-13% Tohatsu Tohatsu 6hk L 4-takt Rorkult lång rigg intern tankTohatsu 4-6hk

Tohatsu 6hk L 4-takt Rorkult lång rigg intern tank

Boka/köp inför 2023! Passa på innan prishöjningen den 21/12 efter det så kostar denna motor 14 900kr på kampanj!
Så enkelt kan båtlivet vara!

Tohatsus minsta fyrtaktare är lätta, hanterbara och användarvänliga. Det är bara att haka på motorn, dra fast, fylla tanken och starta. Trevlig resa!


Inbyggd tank: Den inbyggda bränsletanken gör att den här modellen är klar att användas med detsamma. Tanken är lättillgängligt placerad upptill och tar inte upp plats i båten.


 • Rorkult lång rigg intern tank

 • Går nu att placera/Lägga på fler sätt under tex transport än att den måste ligga på handtaget.

 • Låg vikt

 • Ultralåga utsläpp

 • Dämpande flerpunktsupphängning för låga vibrationer

 • Avgasutsläpp genom propellern


Tohatsu är den äldsta båtmotortillverkaren i Japan

Tohatsu har tillverkat utombordsmotorer med suverän kvalitet sedan 1956. De byggdes i början för japanska yrkesfiskare som ville ha solida, starka och pålitliga maskiner som klarade extrema väder- och arbetsförhållanden.


Motorerna fick snabbt rykte om sig att vara extra kraftiga och driftssäkra och än i dag har Tohatsu denna starka position på marknaden. Tohatsu levererar moderna, tystgående fyrtakts- och tvåtaktsmotorer med det senaste inom teknologi och miljöcertifiering. Det viktigaste har alltid varit att erbjuda solida och pålitliga båtmotorer, som samtidigt inte kostar så mycket vare sig i drift eller i inköp.


5 års garanti i Sverige

Tohatsu producerar nyskapande produkter med hög kvalitet. Vi känner oss trygga i att kvaliteten håller vad den lovar och vi är stolta över att kunna erbjuda dig som ägare av en ny Tohatsu en av de bästa garantierna på marknaden för utombordsmotorer.

Data/Specifikationer
Specifikation Tjänstevikt: 26,10 - 26,6 kg, Start: Manuell, Powertrim: Manuell, Antal cylindrar: 1.00, Cylindervolym: 123.00 cc, Effekt (HK): 6.00 hk, Varvtalsregister: 4500-5500, Kylsystem: vatten m/ termostat, Motortyp: 4 takter, Bränslesystem: förgasare, Växel: F-N-R.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Tohatsu 6hk L 4-takt Rorkult lång rigg intern tank

 • Tillverkare: Tohatsu
 • Artikelnummer: Tohatsu MFS L 6hk 4takt
 • Webblager: Tohatsu
Tidsbegränsat erbjudande!
 • 15 900.00 kr
 • 13 900.00 kr
 • Exkl moms: 11 120.00 kr

Tillgängliga alternativ

Fler tillbehörstips!

Taggar: tohatsu, mfs, 6hk, 4takt, rorkult, lång, rigg, motor intern, tank 4-6hk 4-takt

Lagersaldo i webbshop

Vid beställningar gäller 1-5 dagars leveranstid från vårt webblager. 

Vi har även lagerförda produkter för direkt leverans i vår butik på Värmdö. Ring oss gärna och kolla om den produkt du vill ha finns i butiken: 08-571 685 70.

OBS! Då webshopen innehåller fler grossisters "kataloger" så kan samma produkt förekomma med olika produkt-id/pris/lagersaldo. Använd sökfunktionen och ange produktnamn för bästa alternativ. 

Observera att priserna ofta är lägre i vår webbshop än i vår fysiska butik. Du kan beställa online och hämta i vår butik på Värmdö!