Tohatsu Tohatsu 9,8hk EPTS 4takt Reglage kort rigg Elstart, TrimTohatsu 9,8hk

Tohatsu 9,8hk EPTS 4takt Reglage kort rigg Elstart, Trim

Tohatsu 9,8hk EPTS 4takt Reglage kort rigg Elstart, Trim

 • Reglage kort rigg elstart
 • Lättstartad
 • Hög komfort
 • Pålitlig
 • Användarvänlig
 • Låg ljudnivå, minimala vibrationer och låga utsläpp

MFS9.8 är en användarvänlig och solid motor med slank och läcker design.
Lätt att bära, lätt att använda och lätt att starta för både gammal och ung. En motor du alltid kan lita på.

Ljuddämpat inloppssystem: Luftintaget har ljuddämpare med stor volym för säkrare start och lägre inloppsljud för tystare motorgång.

Bred antikavitationsplatta: Förhindrar effektivt att propellern kaviterar. Den stora trimklaffen bidrar till att styrningen blir lättare vid höga hastigheter.

Sidoreglage/Elstart

Smidigt styrfriktionsreglage: Styrfriktionsreglaget framtill på motorn gör det möjligt att reglera styrfriktionen för såväl stadig körning i höga hastigheter som enklare manövrering i låg fart.

Tohatsu är den äldsta båtmotortillverkaren i Japan
Tohatsu har tillverkat utombordsmotorer med suverän kvalitet sedan 1956. De byggdes i början för japanska yrkesfiskare som ville ha solida, starka och pålitliga maskiner som klarade extrema väder- och arbetsförhållanden.

Motorerna fick snabbt rykte om sig att vara extra kraftiga och driftssäkra och än i dag har Tohatsu denna starka position på marknaden. Tohatsu levererar moderna, tystgående fyrtakts- och tvåtaktsmotorer med det senaste inom teknologi och miljöcertifiering. Det viktigaste har alltid varit att erbjuda solida och pålitliga båtmotorer, som samtidigt inte kostar så mycket vare sig i drift eller i inköp.

5 års garanti i Sverige
Tohatsu producerar nyskapande produkter med hög kvalitet. Vi känner oss trygga i att kvaliteten håller vad den lovar och vi är stolta över att kunna erbjuda dig som ägare av en ny Tohatsu en av de bästa garantierna på marknaden för utombordsmotorer. 

Monteringskostnader tillkommer, begär offert för montering motor, och tillbehör!

Data/Specifikationer
Specifikation Tjänstevikt: 46,00 kg, Start: Elektriskt Laddning 6amp max. Powertilt: (ej trim under färd) Antal cylindrar: 2, Cylindervolym: 209.00 cc, Effekt (HK): 9.8 hk, Varvtalsregister: 5000-6000, Kylsystem: vatten m/ termostat, Motortyp: 4 takt, Bränslesystem: förgasare, Växel: F-N-R. Tank 12L

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Tohatsu 9,8hk EPTS 4takt Reglage kort rigg Elstart, Trim

 • Tillverkare: Tohatsu
 • Artikelnummer: Tohatsu MFS EPTS 9,8hk 4takt
 • Webblager: Tohatsu
 • 37 900.00 kr
 • Exkl moms: 30 320.00 kr

Tillgängliga alternativ

Fler tillbehörstips!

Taggar: Tohatsu MFS 9, 8hk EPTS 4takt Reglage kort rigg Elstart tohatsu, mfs, epts, reglage, elstart elstart, , trim

Lagersaldo i webbshop

Vid beställningar gäller 1-5 dagars leveranstid från vårt webblager. 

Vi har även lagerförda produkter för direkt leverans i vår butik på Värmdö. Ring oss gärna och kolla om den produkt du vill ha finns i butiken: 08-571 685 70.

OBS! Då webshopen innehåller fler grossisters "kataloger" så kan samma produkt förekomma med olika produkt-id/pris/lagersaldo. Använd sökfunktionen och ange produktnamn för bästa alternativ. 

Observera att priserna ofta är lägre i vår webbshop än i vår fysiska butik. Du kan beställa online och hämta i vår butik på Värmdö!