Kimple

Kimple 370 Angler Wide

Längre och bredare VERSION AV POPULÄRA 330 ANGLER

370 Angler Wide är måhända ingen stor båt men den är enastående stabil och lätt. Perfekt för det rörliga fisket och fritid. En riktigt bred och platt botten gör båten stadig och grundgående. Med en vikt om bara 65 kg samt två rejäla handtag i fören och två i aktern är båten även lätt att bära. Du lyfter utan problem upp den på takräcket när du vill flytta den till ny plats.

370 ANGLER WIDE – MOTORBÅT FÖR LUGNA VATTEN

Montera en 2,5hk bensinmotor eller en elmotor på 330 Angler Wide så får du en rolig båt för mindre och lugnare vattendrag.

KOMPLETT LEVERANS MED PRAKTISKA TILLBEHÖR

370 Angler Wide levereras med åror av tålig aluminium och komposit, årtullar av aluminium, isolerande dynor på tofterna samt halkskyddat golv. Det är bara att bära ner båten till sjön och ge sig ut på vattnet.

Båtarna är tillverkade av Marinaluminium. Ett material som kännetecknas av hög korrosionsbeständighet, hög beständighet mot utmattning, lättbearbetat och hög tålighet mot kemikalier. Alla båtarna har flytelement i tofterna vilket gör dem praktiskt taget osänkbara.

CE-märkt i kategori D, ”Skyddade farvatten”. En aluminiumbåt som är konstruerad för färder på mindre sjöar, floder och kanaler då vindstyrkan kan vara upp till 8 m/s och med en signifikant våghöjd på upp till och med 0,5 meter.


STANDARDUTRUSTNING

  • Åror av tålig aluminium och komposit
  • Årtullar av aluminium
  • Isolerade dynor på tofterna
  • Halkskyddat golv
  • Två handtag i fören och två i aktern


Data/Specifikationer
Specifikation Längd: 3,70 m Bredd: 1,39 m Vikt ca.: 65 kg Max antal passagerare: 3 pers. Max Motor: 4,4 kW / 6 hk Höjd på akterspegel: 38 cm, kort rigg Skrovtjocklek: 1,4 mm

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Kimple 370 Angler Wide

  • Artikelnummer: Kimple 370 Angler Wide
  • Webblager: Kimple
  • 23 900.00 kr
  • Exkl moms: 19 120.00 kr

Tillgängliga alternativ

Taggar: Kimple 330 Angler kimple, angler wide 370

Lagersaldo i webbshop

Vid beställningar online gäller 1-5 dagars leveranstid från vårt webblager. Vi har även lagerförda produkter för direkt leverans i vår butik på Värmdö. Ring oss gärna och kolla om den produkt du vill ha finns i butiken: 08-571 685 70. Observera att priserna ofta är lägre i vår webbshop än i vår fysiska butik. Du kan beställa online och hämta i vår butik på Värmdö!