Kimple

Kimple 460 Adventure

KIMPLE 460 ADVENTURE – MOTORBÅT FÖR TUFFARE VATTEN OCH STÖRRE MOTORER

Kimple 460 Adventure är den största modellen i Adventure serien, en stor och stabil båt som passar perfekt för både nytta och nöje. En aluminiumbåt som är kraftfull nog för badring och vattensport samtidigt som den är smidig och lättkörd för gammal och ung. För dig som är fiskare finns plats för trollingmotor bredvid huvudmotorn. 460 Adventure har fast monterad halkskyddad och mattklädd golvdurk. Båten har fasta grabbräcken på relingen både i för och akter. Styrpulpet för bekvämare körning finns som tillbehör, även hajfena i fören kan monteras som tillbehör.
En motorbåt i aluminium som är perfekt för lite större sjöar och innerskärgården med högre fribord och långriggad motor. Kimple 460 Adventure är typgodkänd i kategori C. Vi rekommenderar en motor om 15–30 hk om du använder rorkult och 15-40 hk on du har styrpulpet för bästa prestanda. Kimple 460 Adventure fungerar även bra att ro.

460 ADVENTURE HAR TÅLIGT HELSVETSAT SKROV

Ett profilerat och helsvetsat skrov med 3 mm skrovtjocklek i botten, förstärkningar i köl samt längs sidorna gör båtarna mycket styva och tåliga mot slag, kontakt med stenar med mera.

KOMPLETT LEVERANS MED PRAKTISKA TILLBEHÖR

Båtarna är standardutrustade med packlåda i mellantoften, låsbart stuvutrymme i aktern för tank och batteri, två handtag samt isolerande dynor på tofterna, 4 knapar för förtöjning, grabbräcken på relingen i för och akter, handtag i aktern, stävögla klass 3 samt räddningsstege i aktern.

STANDARDUTRUSTNING

 • Grabbräcken på relingen
 • Manuell länspump
 • Golvdurk av halkskyddad aluminium
 • 4 kraftiga knapar för förtöjning
 • Isolerande dynor på tofterna
 • Packlåda i mitttoft
 • Låsbar förvaring av tank och batteri
 • Räddningsstege i aktern

I paketpris motor: så ingår montering av motor, Batteribox och batteri. Samt startservice. 

 • I paketpris motor: så ingår montering av motor, Batteribox och batteri. Samt startservice. 

Data/Specifikationer
Data/Info SPECIFIKATION PRESTANDA Längd: 4,60 m Bredd: 1,85 m Vikt ca.: 184 kg Max antal passagerare: 5 Max last vikt: 500 kg Max Motor: 29,6 kW / 40 hk Rek.motor rorkult: 15-30 hk Rek.motor styrpulpet: 15-40 hk Höjd på akterspegel: 51 cm, lång rigg Skrovtjocklek: 3 mm botten, 2 mm bord Längd, reglagekabel: 2,4 m/ 8 fot Längd, styrkabel: 3,0 m/ 10 fot Båtarna är tillverkade av Marinaluminium. Ett material som kännetecknas av hög korrosionsbeständighet, hög beständighet mot utmattning, lättbearbetat och hög tålighet mot kemikalier. Alla båtarna har flytelement i tofterna vilket gör dem praktiskt taget osänkbara. CE-märkt i kategori C, "Kustfarvatten och inomskärs”. Vindstyrka upp till och med 6 Beaufort (ca 12 m/sek) och en signifikant våghöjd på upp till och med 2 m.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Kimple 460 Adventure

 • Artikelnummer: Kimple 460 Adventure
 • Webblager: Kimple
 • 68 900.00 kr
 • Exkl moms: 55 120.00 kr

Tillgängliga alternativ

Taggar: Kimple 460 Adventure kimple, adventure

Lagersaldo i webbshop

Vid beställningar online gäller 1-5 dagars leveranstid från vårt webblager. Vi har även lagerförda produkter för direkt leverans i vår butik på Värmdö. Ring oss gärna och kolla om den produkt du vill ha finns i butiken: 08-571 685 70. Observera att priserna ofta är lägre i vår webbshop än i vår fysiska butik. Du kan beställa online och hämta i vår butik på Värmdö!