Just-Nu-Priser!

Kimple 460 Zander

460 ZANDER – TUFF OCH STABIL FISKEBÅT MED STYRPULPET

Kimple 460 Zander är en tuff och stabil styrpulpetbåt med brett användningsområde. Tack vare att båten är lättdriven får den bra prestanda med en 25 – 40 hk.
En öppen inredning med mattklätt innergolv gör båten flexibel och ger stor lastkapacitet. Två kastdäck, i fören samt i aktern är även dessa klädda för att minimera halkrisk.

”JON” SKROV FÖR MAXIMAL STABILITET

Båtskrovet är brett med låg bottenvinkel i aktern för att maximera stabiliteten. Fören är v-formad och designad för att effektivt kasta undan vattnet och undvika att sjön slår in över fören.
Båten är dessutom lackerad i tålig matt olivgrön färg för att smälta in i naturen, passar även perfekt för dig som vill använda den till ex. sjöfågeljakt. Skrovet är kraftigt med 2 mm marinaluminium i sidorna och 3 mm i botten. Det helsvetsade skrovet med kraftiga förstärkningar av skrovet gör båtarna mycket styva och tåliga mot slag, kontakt med stenar med mera.

VÄLUTRUSTAD OCH GENOMTÄNKT

Kimple 460 Zander kommer med två camofärgade båtstolar på demonterbart ”snurrfäste” samt två spöhållare. Den triangulära fören gör montage av frontmonterad trollingmotor enkel.

Båten har elektrisk automatisk länspump. I aktern finns förvaring för batteri och bränsletank och under främre kastdäcket finns ett förvaringsfack. Den olivgröna styrpulpeten är tillverkad i tålig ABS-plast och har plats för GPS/Ekolod, strömbrytare och båtinstrument. Båten är utrustad med grabbräcken längs relingen i aktern, räddningsstege, två handtag i aktern samt klass3 stävögla.

STANDARDUTRUSTNING

 • Isolerande dynor på tofterna
 • 2 st fiskestolar Camo
 • Mattklätt innergolv
 • Stuvutrymmen i aktertoft och packlåda i främre kastdäck
 • Automatisk elektrisk länspump
 • Grabbräcken i aktern
 • 2 st handtag i aktern
 • Stävögla klass 3
 • 2 st spöhållare

I paketpris motor: så ingår montering av motor, Batteribox och batteri. Samt startservice. 

Data/Specifikationer
Data/Info SPECIFIKATION PRESTANDA Längd: 4,60 m Bredd: 1,80 m Vikt ca.: 240 kg Max antal passagerare: 4 Max last vikt: 497 Max Motor: 40 hk Höjd på akterspegel: 51 cm, lång rigg Skrovtjocklek: 3 mm botten, 2,5 mm sidor Båtarna är tillverkade av Marinaluminium. Ett material som kännetecknas av hög korrosionsbeständighet, hög beständighet mot utmattning, lättbearbetat och hög tålighet mot kemikalier. Alla båtarna har flytelement i tofterna vilket gör dem praktiskt taget osänkbara. CE-märkt i kategori C, ”Kustfarvatten och inomskärs”. Vindstyrka upp till och med 6 Beaufort (ca 12 m/sek) och en signifikant våghöjd på upp till och med 2 m.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Kimple 460 Zander

 • Artikelnummer: Kimple 460 Zander
 • Webblager: Just-Nu-Priser!
 • 89 900.00 kr
 • Exkl moms: 71 920.00 kr

Taggar: Kimple 460 Zander kimple, zander

Lagersaldo i webbshop

Vid beställningar online gäller 1-5 dagars leveranstid från vårt webblager. Vi har även lagerförda produkter för direkt leverans i vår butik på Värmdö. Ring oss gärna och kolla om den produkt du vill ha finns i butiken: 08-571 685 70. Observera att priserna ofta är lägre i vår webbshop än i vår fysiska butik. Du kan beställa online och hämta i vår butik på Värmdö!