Just Nu Priser!

Tohatsu 150hk 4takt (riggingkit tillkommer)

 • Variabelt luftintagssystem ger mjuk gång
 • Linjära motorfästen i gummi ger mindre vibrationer
 • Elektrisk trim och tilt
 • Inbyggt system för färskvattensköljning gör rengöringen enklare
 • Oljetryckslarm och temperaturlarm
 • Dynamo- och laddvarning
 • Dödmansgrepp och varvtalsbegränsare

Precis som de andra stora fyrtaktarna förbrukar BFT150 30 procent mindre bränsle vid vanlig marschfart.

Under motorkåpan hittar du en modern, stark, pålitlig och solid motor som lämpar sig särskilt väl längs den svenska kusten med dess ostabila väderprognoser och krävande farvatten. Optimal drift med varningar för alla viktiga avvikelser. Tvåstegsinduktion ger bättre driftsegenskaper och programmerad bränsleinsprutning innebär optimala prestanda.

BLAST®-teknologi (Boosted Low SpeedTorque): Motordatorn övervakar tändningstidpunkten och luft-/bränsleblandningen kontinuerligt och justerar motorns respons för att ge extra effekt och moment vid låga varvtal. Motorn får bättre respons och det är lättare att snabbt få båten att plana.

VVT- och LC-system: För bättre kraft, moment och prestanda. Systemet ger variabla ventiltider som bidrar till optimal acceleration och effekt vid alla varvtal. Det är det bästa från två världar: Du får ohämmad respons, men med den motorkultur och överlägsna bränsleekonomi som bara en fyrtaktare kan erbjuda.

ECOmo® för lägre förbrukning vid marschhastighet. Ett rentbrännande system tillåter att förbränningen sker vid tunnare bränsle-/luftblandning för överlägsen bränsleekonomi.

Tohatsu är den äldsta båtmotortillverkaren i Japan
Tohatsu har tillverkat utombordsmotorer med suverän kvalitet sedan 1956. De byggdes i början för japanska yrkesfiskare som ville ha solida, starka och pålitliga maskiner som klarade extrema väder- och arbetsförhållanden.

Motorerna fick snabbt rykte om sig att vara extra kraftiga och driftssäkra och än i dag har Tohatsu denna starka position på marknaden. Tohatsu levererar moderna, tystgående fyrtakts- och tvåtaktsmotorer med det senaste inom teknologi och miljöcertifiering. Det viktigaste har alltid varit att erbjuda solida och pålitliga båtmotorer, som samtidigt inte kostar så mycket vare sig i drift eller i inköp.

5 års garanti i Sverige
I 60 år har Tohatsu producerat nyskapande produkter med hög kvalitet. Vi känner oss trygga i att kvaliteten håller vad den lovar och vi är stolta över att kunna erbjuda dig som ägare av en ny Tohatsu en av de bästa garantierna på marknaden för utombordsmotorer. Om du köper din nya Tohatsu hos en av våra 70 auktoriserade återförsäljare garanterar vi 5 års problemfri körning.

Riggingkit, montering, reglagekablar, batteri mm tillkommer.

Riggingkit består av reglage, propeller, trim/tilt mätare, varvräknare. olika modeller finns.

Data/Specifikationer
Specifikation Tjänstevikt: 220 Kg, Start: Elektrisk, Powertrim: Standard, Antal cylindrar: 4, Cylindervolym: 2354. Cc, Effekt (HK): 150. Hk, Varvtalsregister: 5000-6000, Kylsystem: vatten m/termostat, Motortyp: 4 takt, Bränslesystem: Injection, Tändning: elektronisk, Dödmansknapp, Oljetryckslarm, Varvtalsbegränsare, VÄXELLÅDA, Växel F-N-R.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Tohatsu 150hk 4takt (riggingkit tillkommer)

 • Artikelnummer: Tohatsu 150hk 4takt
 • Tillgänglighet: Just Nu Priser!
 • 149 900:-
 • Exkl moms: 119 920:-

Tillgängliga alternativ

Taggar: Tohatsu 150hk 4takt tohatsu, motor (riggingkit, tillkommer)