Just Nu Priser!

Tohatsu 250hk 4takt (riggingkit tillkommer)

 • Variabelt luftintagssystem ger mjuk gång
 • Linjära motorfästen i gummi ger mindre vibrationer
 • Elektrisk trim och tilt
 • Inbyggt system för färskvattensköljning gör rengöringen enklare
 • Oljetryckslarm och temperaturlarm
 • Dynamo- och laddvarning
 • Dödmansgrepp och varvtalsbegränsare

BFT250 är en extremt driftsäker och bränslesnål fyrtaktare.

Det här är en utombordsmotor som ger dig maximal kraft när du behöver. Elektronisk motorstyrning ger nya möjligheter att balansera kraft och moment med full kontroll, till exempel vid fiske eller dörjning på låga varv. Både inomskärs och utomskärs ger den här motorn dig den trygghet du behöver i alla väder. Tvåstegsinduktion ger bättre prestationsegenskaper och programmerad bränsleinsprutning innebär optimala prestanda.

BLAST®-teknologi (Boosted Low SpeedTorque): Motordatorn övervakar tändningstidpunkten och luft-/bränsleblandningen kontinuerligt och justerar motorns respons för att ge extra effekt och moment vid låga varvtal. Motorn får bättre respons och det är lättare att snabbt få båten att plana.

VVT- och LC-system: För bättre kraft, moment och prestanda. Systemet ger variabla ventiltider som bidrar till optimal acceleration och effekt vid alla varvtal. Det är det bästa från två världar: Du får ohämmad respons, men med den motorkultur och överlägsna bränsleekonomi som bara en fyrtaktare kan erbjuda.

ECOmo® för lägre förbrukning vid marschhastighet. Ett rentbrännande system tillåter att förbränningen sker vid tunnare bränsle-/luftblandning för överlägsen bränsleekonomi.

Tohatsu är den äldsta båtmotortillverkaren i Japan
Tohatsu har tillverkat utombordsmotorer med suverän kvalitet sedan 1956. De byggdes i början för japanska yrkesfiskare som ville ha solida, starka och pålitliga maskiner som klarade extrema väder- och arbetsförhållanden.

Motorerna fick snabbt rykte om sig att vara extra kraftiga och driftssäkra och än i dag har Tohatsu denna starka position på marknaden. Tohatsu levererar moderna, tystgående fyrtakts- och tvåtaktsmotorer med det senaste inom teknologi och miljöcertifiering. Det viktigaste har alltid varit att erbjuda solida och pålitliga båtmotorer, som samtidigt inte kostar så mycket vare sig i drift eller i inköp.

5 års garanti i Sverige
I 60 år har Tohatsu producerat nyskapande produkter med hög kvalitet. Vi känner oss trygga i att kvaliteten håller vad den lovar och vi är stolta över att kunna erbjuda dig som ägare av en ny Tohatsu en av de bästa garantierna på marknaden för utombordsmotorer. Om du köper din nya Tohatsu hos en av våra 70 auktoriserade återförsäljare garanterar vi 5 års problemfri körning.

Riggingkit, montering, reglagekablar, batteri mm tillkommer.

Riggingkit består av reglage, propeller, trim/tilt mätare, varvräknare. olika modeller finns.

Data/Specifikationer
Specifikation Tjänstevikt: 284,00 kg, Start: Elektrisk, Powertrim: Standard, Antal cylindrar: 6, Cylindervolym: 3583 cc, Effekt (HK): 250 hk, Varvtalsregister: 5300-6300, Kylsystem: vatten m/ termostat, Motortyp: 4 takt, Bränslesystem: injection, Tändning: elektronisk, Dödmansknapp: ja, Oljetryckslarm: ja, Varvtalsbegränsare: ja, Växel: F-N-R.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Tohatsu 250hk 4takt (riggingkit tillkommer)

 • Artikelnummer: Tohatsu 250hk 4takt
 • Tillgänglighet: Just Nu Priser!
 • 229 900:-
 • Exkl moms: 183 920:-

Tillgängliga alternativ

Taggar: Tohatsu 250hk 4takt tohatsu, motor (riggingkit, tillkommer)