Just Nu Priser!

Tohatsu 60hk 4takt (riggingkit tillkommer)

  • Oljetryckslarm
  • Temperaturlarm
  • Dynamo- och laddvarning
  • Dödmansgrepp
  • Varvtalsbegränsare

Den här vattenkylda 3-cylindriga motorn är oöverträffad när det gäller hastighet, bränsleförbrukning, vikt, komfort, ekonomi och snygg design.

Den har extremt bra drag och hög topphastighet. Bränsleekonomin vid marschfart är 20 procent bättre än hos traditionella fyrtaktare. Programmerad bränsleinsprutning för optimala prestanda. BFT60 är kort och gott ett kanonköp!

BLAST®-teknologi (Boosted Low SpeedTorque): Motordatorn övervakar tändningstidpunkten och luft-/bränsleblandningen kontinuerligt och justerar motorns respons för att ge extra effekt och moment vid låga varvtal. Motorn får bättre respons och det är lättare att snabbt få båten att plana.

ECOmo® för lägre förbrukning vid marschhastighet. Ett rentbrännande system tillåter att förbränningen sker vid tunnare bränsle-/luftblandning för överlägsen bränsleekonomi.

Tohatsu är den äldsta båtmotortillverkaren i Japan
Tohatsu har tillverkat utombordsmotorer med suverän kvalitet sedan 1956. De byggdes i början för japanska yrkesfiskare som ville ha solida, starka och pålitliga maskiner som klarade extrema väder- och arbetsförhållanden.

Motorerna fick snabbt rykte om sig att vara extra kraftiga och driftssäkra och än i dag har Tohatsu denna starka position på marknaden. Tohatsu levererar moderna, tystgående fyrtakts- och tvåtaktsmotorer med det senaste inom teknologi och miljöcertifiering. Det viktigaste har alltid varit att erbjuda solida och pålitliga båtmotorer, som samtidigt inte kostar så mycket vare sig i drift eller i inköp.

5 års garanti i Sverige
I 60 år har Tohatsu producerat nyskapande produkter med hög kvalitet. Vi känner oss trygga i att kvaliteten håller vad den lovar och vi är stolta över att kunna erbjuda dig som ägare av en ny Tohatsu en av de bästa garantierna på marknaden för utombordsmotorer. Om du köper din nya Tohatsu hos en av våra 70 auktoriserade återförsäljare garanterar vi 5 års problemfri körning.

Riggingkit, montering, reglagekablar, batteri mm tillkommer.

Riggingkit består av reglage, propeller, trim/tilt mätare, varvräknare. olika modeller finns.

Data/Specifikationer
Specifikation Tjänstevikt 110,00, Start Elektrisk, Powertrim Standard, HK 60,00, Rigglängd Lång, MOTOR: Antal cylindrar 3. Cylindervolym 998. cc, Effekt (HK) 60. hk, Varvtalsregister 5000-6000, Kylsystem væske m/termostat, Motortyp 4 takt, Bränslesystem injection, Tändning elektronisk, Dödmansknapp ja, Oljetryckslarm ja, Varvtalsbegränsare ja, VÄXELLÅDA, Växel F-N-R.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Tohatsu 60hk 4takt (riggingkit tillkommer)

  • Artikelnummer: Tohatsu 60hk 4takt
  • Tillgänglighet: Just Nu Priser!
  • 89 000:-
  • Exkl moms: 71 200:-

Tillgängliga alternativ

Taggar: Tohatsu 60hk 4takt tohatsu, motor (riggingkit, tillkommer)