Utförsäljning

TAKACAT 300 Lite hård akterspegel

 

 

En stabil, snabb och säker gummibåt

En gummibåt med katamaranskrov vilket ger stora fördelar som en traditionell gummibåt saknar. Bl.a. är den öppen i fören för att ge ett större inre utrymme, lättare att ta sig i och ur samt marknadens mest stabila gummibåt.

När du går ombord från en brygga, större båt är din Takacat stabil och säker. Mycket enkel att ta sig i och ur från vattnet. 
Takacat har en löstagbar högtrycksdurk som ligger ovanpå ett lager av duk som skyddar durken underifrån. 
Om det kommer lite vatten i durken lägger det sig under högtrycksdurken och sedan ut genom självlänsen som manuvreras inifrån båten.
4+1 st luftkammare samt övertrycksventiler ger ännu större säkerhet.

Tuberna (48cm) och katamaranskrovet ger en fantastisk stabilitet och prestanda
Katamaranskrovet ger många fördelar, bl.a. lämpar det sig mycket bra som jolle efter segel eller motorbåten.Katamaranskrovet är lättdrivet och suger inte fast i vattnet, släpas rakt efter båten och vandrar inte i sidled.

Takacat LITE gummibåt med katamaranskrov finns i längderna 300 och 340. Den unika designen har en helt öppen för, vilket ger marknadens största invändiga utrymme samt en gummibåt som är extremt enkel att ta sig i och ur både från land och vatten.
När barnen får välja så är Takacat LITE första valet, den öppna fören ger möjlighet att själva vara ute och bada från båten då det är enkel att ta sig upp igen. Samt att den är rolig att både ro och köra med motor.

Modell 300LT       340L                                                                                       
Längd cm 300 340
Bredd cm 155 155
Tubdiameter 48 48
Luftkammare 4+1 4+1
Kapacitet 4 5
Vikt kg 31 35
Max Hk 9,9 15
Rek Hk 2-8 4-9,9

Rigglängd  (385mm) kort rigg

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

TAKACAT 300 Lite hård akterspegel

  • Artikelnummer: TAKACAT 300 Lite hård akterspegel
  • Tillgänglighet: Utförsäljning
  • 15 950:-
  • Exkl moms: 12 760:-

Taggar: TAKACAT takacat, lite, hård, akterspegel, takatcat 300

Lagersaldo i webbshop

Vid beställningar online gäller 1-5 dagars leveranstid från vårt webblager. Vi har även lagerförda produkter för direkt leverans i vår butik på Värmdö. Ring oss gärna och kolla om den produkt du vill ha finns i butiken: 08-571 685 70. Observera att priserna ofta är lägre i vår webbshop än i vår fysiska butik. Du kan beställa online och hämta i vår butik på Värmdö!