Utförsäljning Terhi 310 Roddbåt (Sunny)Jolle Tender 235 - Sunny 310

Terhi 310 Roddbåt (Sunny)

Terhi 235 jolle (Tender)

Terhi Sunny är en enkelt hanterbar båt som är lätt att lyfta ur vattnet och flytta från ett ställe till ett annat. Tack vare dess behändiga storlek och lätta vikt är Sunny lätt att transportera t.ex. på biltaket eller i en större båts dävertar. På grund av sin storlek klarar den även av att släpas efter en båt också i högre hastigheter.


Användningsmöjligheterna är många. Förutom att den är en lätt och liten roddbåt som t.o.m. familjens yngre skeppare kan hantera, lämpar den sig väldigt bra även till fiske – speciellt då utrustad med en liten kortriggad utombordare då den bjuder på glad framfart. Sunny fungerar även bra som sjöfågeljägarens passbåt. Båtens bärförmåga är stor nog och den tar dig enkelt även till mer svåråtkomliga platser.

  • Aluminium årklykor, par

  • Relingslist i gummi

  • RegnvattenlänsandeÅror 7.5' 225, borrade

  • Terhi-öskar

Längd : 310
Bredd : 147cm
Vikt : 75kg
Motor : 2-5 hk
Estimerad max. hastighet med två passagerare : 12 knop.
Flytmaterial : Polyurethane
Godkänd för 3 personer
Max. Rekommenderad vikt på motorn : 25kg
Självlänsande √
Osänkbar √

Data/Specifikationer
Data/Info Standardutrustning: Åror borrade (7,5fot), Årklykor för borrade åror, Öskar, Regnläns, Tillbehör: Dynsats Förvaringsbox under sätet, Hamnkapell, Köllist, ABS, Sittdyna,

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Terhi 310 Roddbåt (Sunny)

  • Tillverkare: Terhi
  • Artikelnummer: Terhi 310 Roddbåt (Sunny)
  • Webblager: Utförsäljning
  • 17 900.00 kr
  • Exkl moms: 14 320.00 kr

Tillgängliga alternativ

Fler tillbehörstips!

Taggar: Terhi 310 Roddbåt (Sunny) terhi, roddbåt, (sunny) tender, 235 jolle utförsäljning/höstrea blackfriday/utförsäljning utförsäljning/rea week, 2021 vinter-kampanj

Lagersaldo i webbshop

Vid beställningar gäller 1-5 dagars leveranstid från vårt webblager. 

Vi har även lagerförda produkter för direkt leverans i vår butik på Värmdö. Ring oss gärna och kolla om den produkt du vill ha finns i butiken: 08-571 685 70.

OBS! Då webshopen innehåller fler grossisters "kataloger" så kan samma produkt förekomma med olika produkt-id/pris/lagersaldo. Använd sökfunktionen och ange produktnamn för bästa alternativ. 

Observera att priserna ofta är lägre i vår webbshop än i vår fysiska butik. Du kan beställa online och hämta i vår butik på Värmdö!