Terhi Terhi 450cAllround-båt 450 - 450C - 450CC

Terhi 450c

Förnyad sidopulpetsbåt till stugan
450 modeller har identistka skrov, men pulpetlösningarna varierar. Terhi 450 C är utrustad med en sidopulpet, och den passar speciellt som förbindelse- och transportbåt, men fungerar också väldigt bra till att lyfta och lägga nät, till kortare dagsutflykter samt för fritidsfiske. Dess robusta konstruktion och stabila skrov gör den även lämpad för familjens yngre skeppare. Båten är utrustad med bl.a. regnvattendränering, vilket betyder att båten kan lämnas i hemmabryggan med bottenpluggen borttagen, då regnvattnet har en naturlig utväg - vattennivån inuti båten hålls på samma nivå som utanför båten.

Terhi 450 C -modellen är baserad på Terhi 445 C -modellens skrov, men i 450 C är akterpegeln extra förstärkt för att klara av en upp till 40 hk:s utombordare. Den högre motoreffekten gynnar speciellt då båten körs tungt lastad eller då oftast 3-5 personer åker i båten. Den större motorn förenklar även stigning i plan, dock beroende på båtens belastning. Interiören, som blivit bekant från Terhi 445-modellerna, är densamma även i 450 C-modellen; båten har en smart, uppfällbar mittoft, fyra låsbara förvaringsutrymmen samt en låsbar förvaringsplats även för årorna. Årorna ingår inte i båtens standardutrustning, men kan köpas som tillbehör.

450 C -modellen körs sittande på akterbänken, och styrpulpeten har placerats på styrbord sida. Styrpulpeten med vindruta och vindruteräcke ingår i båtens standardpris, men sido-, akter- och främre räcken köps separat. I fören kan enkelt installeras ett soldäck (tillbehör), som förstärkt även kan fungera som kastdäck.  Förutom sido-, akter- och bogräcken finns på tillbehörslistan också bl.a. akterkapell, skyddshuva för styrpulpet, förvaringskapell, targabåge för fiske, givarstativ för akterspegelsgivare samt dynsats. Genom att utrusta din båt enligt egna önskemål och behov, gör du den lämpad just för dina egna syften.

Liksom resten av Terhi-båtarna tillverkas även 450-modellerna av slagtålig ABS-plast, och de görs med en hållbar dubbelskalskonstruktion. Tomrummet mellan inre och yttre skrovet fylls med polyuretanskum som inte tar åt sig vatten. Denna så kallade Sandwich-konstruktion gör våra båtar särskilt robusta, trygga och hållbara - i praktiken är båtarna osänkbara. Det stelnade polyuretanskummet fungerar som flytkropp samtidigt som det hjälper till att dämpa skrovburna ljud. Som tecken på båtarnas unika, hållbara konstruktion beviljar vi en konsumentgaranti på hela 4 år.


Standardutrustning:

 • styrpulpet

 • vindruta

 • vindrutans räcke

 • badstege

 • elektrisk länspump

 • öskar

 • körljusberedskap

 • knapar

 • bultar för fäste av motor

 • 12 V eluttag i pulpeten

  I paketpris motor: så ingår montering av motor, reglagekablar och batteri. Samt startservice.

  Längd : 4,45m
  Bredd : 1,85m
  Vikt : 295kg
  Motor : 20-40 hk (max 40hk)
  Estimerad max. hastighet med två passagerare : 25 knop.
  Flytmaterial : Polyurthane foam
  Godkänd C5 / D7 personer
  Max. Rekommenderad vikt på motorn : 105kg
  Självlänsande

  Osänkbar √
  CE/D Godkännande
  Separat Bränsletank
  Skrov : ABS-plast
  Aluminiumförstärkt akterspegel

Data/Specifikationer
Specifikation Längd 4,45 m Bredd 1,85 m Vikt 295 kg Antal personer C5 / D7 Motor 20-30 hk (max. 40 hk) Max. rekommenderad vikt på motorn 105 kg Estimerad max. hastighet med två passagerare 25 kts (30 hk) Godkännande CE C/D Självlänsande √ Osänkbar √ Skrov ABS-plast Sittlådor ABS-plast Komfortstolar - Styrpulpet ABS-plast Räcken HST / tillbehör Flytmaterial Polyurethane foam Däck ABS-plast Vindruta Akryl Bränsletank Separat Botten ABS-plast Akterspegel aluminiumförstärkt

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Terhi 450c

 • Tillverkare: Terhi
 • Artikelnummer: Terhi 450c
 • Webblager: Terhi
 • 59 900.00 kr
 • Exkl moms: 47 920.00 kr

Tillgängliga alternativ

Fler tillbehörstips!

Taggar: Terhi 450C terhi, 450c 450-450c-450cc allround-båt

Lagersaldo i webbshop

Vid beställningar gäller 1-5 dagars leveranstid från vårt webblager. 

Vi har även lagerförda produkter för direkt leverans i vår butik på Värmdö. Ring oss gärna och kolla om den produkt du vill ha finns i butiken: 08-571 685 70.

OBS! Då webshopen innehåller fler grossisters "kataloger" så kan samma produkt förekomma med olika produkt-id/pris/lagersaldo. Använd sökfunktionen och ange produktnamn för bästa alternativ. 

Observera att priserna ofta är lägre i vår webbshop än i vår fysiska butik. Du kan beställa online och hämta i vår butik på Värmdö!