Terhi

Terhi 450cc

Terhi 450 CC är den optimala fritidsbåten för dig som önskar mångsidighet av din båt. Mittpulpeten gör 450 CC till ett bra val om du gillar att fiska, men vill ha en båt som även passar för utflykter med familjen och för förbindelseturer till och från sommarvillan.

Nya Terhi 450 CC är en mångsidig motorbåt med mittpulpet, som passar såväl till stugförbindelser som till utfärder med familjen. Tack vare mittpulpeten och interiörens layout lämpar sig båten naturligtvis även till olika typers fiske, från kast- och nätfiske till trolling. Modellen baseras på Terhi 445-modellen, som introducerades år 2014, med skillnad att 450 CC har en förstärkt akterspegel som möjliggör att en upp till 40 hk:s utombordare kan monteras bakpå. Tack vare en högre motoreffekt presterar båten bättre och bärkapaciteten är större, samtidigt som den är enklare att lyfta i plan. Den uppfällbara mittoften, de fyra låsbara förvaringsutrymmena och den låsbara stuvplatsen för årorna som är bekanta från Terhi 445, förblir så som tidigare.

Styrpulpeten har i 450 CC flyttats till båtens mitt. Tack vare pulpetens placering är båten bättre balanserad då det är en person ombord, och den gör att det är bekvämt, lätt och framför allt tryggt att röra sig ombord på båten. Båtens batteri och huvudströmbrytare har placerats i pulpeten, vilket medför en förbättrad tyngdpunkt samt mer förvaringsplats under akterbänken. Under akterbänken finns plats för två separata bränsletankar.

Terhi 450 är tillverkad med en dubbelskrovskonstruktion som garanterar inte bara osänkbara båtar utan också ytterst tysta åkturer, även i hårdare sjögång. Mellan de två ABS-plastskroven sprutas ett polyuretanskum som inte tar åt sig vatten. Polyuretanskummet mellan ABS-skroven förstärker konstruktionen, ger vridstyvhet, fungerar som flytkropp samt dämpar skrovburna ljud.

Standardutrustning:

 • 12 V eluttag

 • Badstege

 • Beredskap för körljus

 • Bultar för fäste av motor

 • Elektrisk länspump

 • Knapar

 • Styrpulpet

 • Vindruta

 • Vindruteräcke

 • Öskar

 

I paketpris motor: så ingår montering av motor, reglagekablar och batteri. Samt startservice. 

 

 

Data/Specifikationer
Specifikation Längd 4,45 m Bredd 1,85 m Vikt 310 kg Antal personer C5 / D7 Motor 20-40 hk Max. rekommenderad vikt på motorn 105 kg Estimerad max. hastighet med två passagerare 28 kts Godkännande CE C/D Självlänsande √ Osänkbar √ Skrov ABS Styrpulpet Standardutrustning Räcken HST (tillbehör) Flytmaterial Polyurethane Däck ABS Vindruta Acrylic Bränsletank Separate

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Terhi 450cc

 • Tillverkare: Terhi
 • Artikelnummer: Terhi 450cc
 • Webblager: Terhi
 • 59 900.00 kr
 • Exkl moms: 47 920.00 kr

Tillgängliga alternativ

Fler tillbehörstips!

Taggar: Terhi 450cC terhi, 450cc 450-450c-450cc allround-båt

OBS! Använd vår sökfunktion så hittar du produkter från alla leverantörer av BÅTTILLBEHÖR!

Vi har flera leverantörer av BÅTTILLBEHÖR och det innebär att liknande produkter kan finnas i flera underkategorier. Om produkten är märkt med "Kontakta oss för lagersaldo" innebär detta att produkten just nu inte finns i webblagret hos leverantör men kan finnas i vår butik på Värmdö. Använd vår sökfunktion för att se om den finns hos annan leverantör. Ring och kolla med butiken om vi har den i butikslagret: 08-571 685 70.

Lagersaldo i webbshop

Vid beställningar online gäller 1-5 dagars leveranstid från vårt webblager. Vi har även lagerförda produkter för direkt leverans i vår butik på Värmdö. Ring oss gärna och kolla om den produkt du vill ha finns i butiken: 08-571 685 70. Observera att priserna ofta är lägre i vår webbshop än i vår fysiska butik. Du kan beställa online och hämta i vår butik på Värmdö!