Tohatsu

Tohatsu MFS 2,5hk 4takt

  • Låg vikt
  • Ultralåga utsläpp
  • Dämpande flerpunktsupphängning för låga vibrationer
  • Avgasutsläpp genom propellern

Det här är Tohatsus minsta motor på den svenska marknaden, men den är lika fullt inspirerad av den teknologi Tohatsu har utvecklat till sina största motorer.

De minsta motorerna har bara blivit ännu bättre.

Inbyggd tank: En inbyggd bränsletank gör att modellerna med 4, 3,5 och 2,5 hk är klara att användas med detsamma. Tanken är lättillgängligt placerad upptill och tar inte upp plats i båten. 4-hästaren har dessutom en extra bränslekoppling som gör det möjligt att koppla till en extern bränsletank.

Tohatsu är den äldsta båtmotortillverkaren i Japan
Tohatsu har tillverkat utombordsmotorer med suverän kvalitet sedan 1956. De byggdes i början för japanska yrkesfiskare som ville ha solida, starka och pålitliga maskiner som klarade extrema väder- och arbetsförhållanden.

Motorerna fick snabbt rykte om sig att vara extra kraftiga och driftssäkra och än i dag har Tohatsu denna starka position på marknaden. Tohatsu levererar moderna, tystgående fyrtakts- och tvåtaktsmotorer med det senaste inom teknologi och miljöcertifiering. Det viktigaste har alltid varit att erbjuda solida och pålitliga båtmotorer, som samtidigt inte kostar så mycket vare sig i drift eller i inköp.

5 års garanti i Sverige
Tohatsu producerar nyskapande produkter med hög kvalitet. Vi känner oss trygga i att kvaliteten håller vad den lovar och vi är stolta över att kunna erbjuda dig som ägare av en ny Tohatsu en av de bästa garantierna på marknaden för utombordsmotorer. Data/Specifikationer
Specifikation Tjänstevikt: 18,40kg, Start: Manuell, Powertrim: Manuell, Kylsystem: vatten m/termostat, Antal cylindrar: 1, Effekt (HK): 2.5, Motortyp: 4 takt, Bränslesystem: Förgasare, Varvtalsregister: 4500-5500, VÄXELLÅDA, Växel: N-F.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Tohatsu MFS 2,5hk 4takt

  • Tillverkare: Tohatsu
  • Artikelnummer: Tohatsu 2,5hk 4takt
  • Webblager: Tohatsu
  • 10 300.00 kr
  • Exkl moms: 8 240.00 kr

Tillgängliga alternativ

Fler tillbehörstips!

Taggar: Tohatsu 2.5hk 4takt tohatsu, 2, 5hk, motor utförsäljning/höstrea blackfriday/utförsäljning utförsäljning/rea mfs

Lagersaldo i webbshop

Vid beställningar online gäller 1-5 dagars leveranstid från vårt webblager. Vi har även lagerförda produkter för direkt leverans i vår butik på Värmdö. Ring oss gärna och kolla om den produkt du vill ha finns i butiken: 08-571 685 70. Observera att priserna ofta är lägre i vår webbshop än i vår fysiska butik. Du kan beställa online och hämta i vår butik på Värmdö!