Tohatsu

Tohatsu MFS20hk EFi 4takt

Pigga kraftpaket
Nu slipper du choken: Den här nya, uppgraderade motoren startas snabbt och enkelt eftersom den har direktinsprutning. Accelerationen är jämn och stabil i alla hastigheter och dessutom är bränsleekonomin bättre än hos föregångarna.

Motorn har en kompakt design. Vev- och drivaxel, och därmed tyngdpunkten, har flyttats 30 mm framåt. Det är en klar fördel när motoren ska fällas upp baktill på båten. Den här pigga arbetshästan kan du verkligen lita på. Den är slitstark och solid långdistansmotor, men också explosiv sprinter.

Med både kraft och acceleration erbjuder den sportig och kul körning för den som vill.
Tohatsu-motorerna är tystgående och pålitliga och gör det du ber dem om – år efter år. De lämpar sig utmärkt för hobby- och fritidsanvändning och ger mycket valuta och båtglädje för pengarna.

Motorn är verkligen tuff och dessutom snygg. Den passar till exempel på båtar som Hasle SummerFun, Pioner 10 Classic, 12 Maxi och Terhi 400 samt gummibåtar från kvalitetsmärken som Highfield.

5 års garanti i Sverige
Tohatsu producerar nyskapande produkter med hög kvalitet. Vi känner oss trygga i att kvaliteten håller vad den lovar och vi är stolta över att kunna erbjuda dig som ägare av en ny Tohatsu en av de bästa garantierna på marknaden för utombordsmotorer. 

Montering, reglagekablar, batteri mm tillkommer.

Data/Specifikationer
Specifikation Tjänstevikt: 43/44kg, Start: Reglage, Powertrim: Manuell, Kylsystem: vatten m/termostat, Antal cylindrar: 2, Effekt (HK): 20, Motortyp: 4 takt, Bränslesystem: Förgasare, Varvtalsregister: 5400-6100, VÄXELLÅDA, Växel: R-N-F.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Tohatsu MFS20hk EFi 4takt

  • Tillverkare: Tohatsu
  • Artikelnummer: Tohatsu 20hk EFI 4takt
  • Webblager: Tohatsu
  • 35 200.00 kr
  • Exkl moms: 28 160.00 kr

Tillgängliga alternativ

Fler tillbehörstips!

Taggar: Tohatsu 20hk EFI 4takt tohatsu, efi, motor utförsäljning/höstrea mfs mfs20hk

Lagersaldo i webbshop

Vid beställningar online gäller 1-5 dagars leveranstid från vårt webblager. Vi har även lagerförda produkter för direkt leverans i vår butik på Värmdö. Ring oss gärna och kolla om den produkt du vill ha finns i butiken: 08-571 685 70. Observera att priserna ofta är lägre i vår webbshop än i vår fysiska butik. Du kan beställa online och hämta i vår butik på Värmdö!