-20% Tohatsu

Tohatsu MFS30hk EFi 4takt

 • Utmärkt acceleration
 • Låg vikt och låg förbrukning
 • Låg ljudnivå
 • Miljövänlig och pålitlig
 • Enkel motorsköljning

Populär mellanklassmotor, som gjord för användning i norska kustområden: skärgårdsjeepar, fiskebåtar, sportbåtar/racing och olika yrkesbåtar.

Precis som de andra fyrtaktarna från Tohatsu är den här motorn en föregångare när det gäller ljudnivå, kraft och bränsleekonomi.

Trimmat inloppsgrenrör: Det avstämda inloppsgrenröret ger ökat vridmoment vid låga och medelhöga varvtal samt låg ljudnivå.

Motorkontrollenhet: En 16-bitars ECU ger exakt kontroll över insprutning och tändningstider för 4-taktsmotorer.

Batterifri, elektronisk bränsleinsprutning: Båtbranschens första batterifria, elektroniskt styrda insprutning ger snabb gasrespons, fantastisk bränsleekonomi och mycket behaglig gång i vattnet.

Trolling Speed Control: Du kan anpassa motorns tomgång, till exempel vid dörjning (standard).

Tohatsu är den äldsta båtmotortillverkaren i Japan
Tohatsu har tillverkat utombordsmotorer med suverän kvalitet sedan 1956. De byggdes i början för japanska yrkesfiskare som ville ha solida, starka och pålitliga maskiner som klarade extrema väder- och arbetsförhållanden.

Motorerna fick snabbt rykte om sig att vara extra kraftiga och driftssäkra och än i dag har Tohatsu denna starka position på marknaden. Tohatsu levererar moderna, tystgående fyrtakts- och tvåtaktsmotorer med det senaste inom teknologi och miljöcertifiering. Det viktigaste har alltid varit att erbjuda solida och pålitliga båtmotorer, som samtidigt inte kostar så mycket vare sig i drift eller i inköp.

5 års garanti i Sverige
Tohatsu producerar nyskapande produkter med hög kvalitet. Vi känner oss trygga i att kvaliteten håller vad den lovar och vi är stolta över att kunna erbjuda dig som ägare av en ny Tohatsu en av de bästa garantierna på marknaden för utombordsmotorer. 

Montering, reglagekablar, batteri mm tillkommer.


(Vid val Multi-Tiller så gäller tillägget att motor levereras med Multi-Tiller och utan reglaget. )


Data/Specifikationer
Specifikation Tjänstevikt: 71,50 kg, Start: Elektrisk, Powertrim: Standard, Antal cylindrar: 3., Cylindervolym: 526. cc, Effekt (HK): 30.00 hk, Varvtalsregister: 5250-6250, Kylsystem: væske m/termostat, Motortyp: 4 takt, Bränslesystem: injection, Tändning: elektronisk, Dödmansknapp: ja, Oljetryckslarm: ja, Varvtalsbegränsare: ja, Växel: F-N-R.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Tohatsu MFS30hk EFi 4takt

 • Tillverkare: Tohatsu
 • Artikelnummer: Tohatsu 30hk 4takt
 • Webblager: Tohatsu
Tidsbegränsat erbjudande!
 • 56 000.00 kr
 • 44 900.00 kr
 • Exkl moms: 35 920.00 kr

Tillgängliga alternativ

Fler tillbehörstips!

Taggar: Tohatsu 30hk 4takt tohatsu, motor mfs mfs30hk efi

Lagersaldo i webbshop

Vid beställningar online gäller 1-5 dagars leveranstid från vårt webblager. Vi har även lagerförda produkter för direkt leverans i vår butik på Värmdö. Ring oss gärna och kolla om den produkt du vill ha finns i butiken: 08-571 685 70. Observera att priserna ofta är lägre i vår webbshop än i vår fysiska butik. Du kan beställa online och hämta i vår butik på Värmdö!