Tohatsu

Tohatsu MFS6hk SAILPRO Ultralång 4takt

  • Låg vikt
  • Ultralåga utsläpp
  • Dämpande flerpunktsupphängning för låga vibrationer
  • Inbyggt laddsystem på 5 A/12 V 
  • Avgasutsläpp genom propellern

Så enkelt kan båtlivet vara!

Tohatsus minsta fyrtaktare är lätta, hanterbara och användarvänliga. Det är bara att haka på motorn, dra fast, fylla tanken och starta. Trevlig resa!

Externtank: Det medföljer externtank med slang. På Tohatsu Sailpro finns ingen intern tank.

Tohatsu är den äldsta båtmotortillverkaren i Japan
Tohatsu har tillverkat utombordsmotorer med suverän kvalitet sedan 1956. De byggdes i början för japanska yrkesfiskare som ville ha solida, starka och pålitliga maskiner som klarade extrema väder- och arbetsförhållanden.

Motorerna fick snabbt rykte om sig att vara extra kraftiga och driftssäkra och än i dag har Tohatsu denna starka position på marknaden. Tohatsu levererar moderna, tystgående fyrtakts- och tvåtaktsmotorer med det senaste inom teknologi och miljöcertifiering. Det viktigaste har alltid varit att erbjuda solida och pålitliga båtmotorer, som samtidigt inte kostar så mycket vare sig i drift eller i inköp.

5 års garanti i Sverige
Tohatsu producerar nyskapande produkter med hög kvalitet. Vi känner oss trygga i att kvaliteten håller vad den lovar och vi är stolta över att kunna erbjuda dig som ägare av en ny Tohatsu en av de bästa garantierna på marknaden för utombordsmotorer. 

Tohatsu 6hk Sailproo:

Den här lätta, bärbara, ultralånga modellen i SailPro Edition är det perfekta valet för segelbåtar! 

Tohatsus unikt designade 6-hästars fyrtaktsmotor är idealisk för båtar som behöver en utombordsmotor med lång rigg, hela 68,9 centimeter.Data/Specifikationer
Specifikation Tjänstevikt: 26,10 - 26,6 kg, Start: Manuell, Powertrim: Manuell, Antal cylindrar: 1.00, Cylindervolym: 123.00 cc, Effekt (HK): 6.00 hk, Varvtalsregister: 4500-5500, Kylsystem: vatten m/ termostat, Motortyp: 4 takter, Bränslesystem: förgasare, Växel: F-N-R.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Tohatsu MFS6hk SAILPRO Ultralång 4takt

  • Tillverkare: Tohatsu
  • Artikelnummer: Tohatsu 6hk SAILPRO Ultralång 4takt
  • Webblager: Tohatsu
  • 16 900.00 kr
  • Exkl moms: 13 520.00 kr

Tillgängliga alternativ

Fler tillbehörstips!

Taggar: Tohatsu 6hk 4takt tohatsu, motor sailpro, ultralång mfs mfs6hk

Lagersaldo i webbshop

Vid beställningar online gäller 1-5 dagars leveranstid från vårt webblager. Vi har även lagerförda produkter för direkt leverans i vår butik på Värmdö. Ring oss gärna och kolla om den produkt du vill ha finns i butiken: 08-571 685 70. Observera att priserna ofta är lägre i vår webbshop än i vår fysiska butik. Du kan beställa online och hämta i vår butik på Värmdö!