Just-Nu-Priser!

Tohatsu 90hk 4takt (riggingkit tillkommer)

  • Oljetryckslarm
  • Temperaturlarm
  • Dynamo- och laddvarning
  • Dödmansgrepp
  • Varvtalsbegränsare

En av de lättaste fyrtaktarna i klassen. Bäst på bränsleförbrukning och utsläpp.

Det här är motorn för dig som vill ta dig fram fort och tryggt på älvar och längs kusten. Strömlinjeformad och kompakt design. Som extrautrustning får du Trolling Control, som ger dig full kontroll över hastigheten vid dörjning och andra göromål där låg och exakt hastighet är ett måste. Programmerad bränsleinsprutning för optimala prestanda.

BLAST®-teknologi (Boosted Low SpeedTorque): Motordatorn övervakar tändningstidpunkten och luft-/bränsleblandningen kontinuerligt och justerar motorns respons för att ge extra effekt och moment vid låga varvtal. Motorn får bättre respons och det är lättare att snabbt få båten att plana.

VVT- och LC-system: För bättre kraft, moment och prestanda. Systemet ger variabla ventiltider som bidrar till optimal acceleration och effekt vid alla varvtal. Det är det bästa från två världar: Du får ohämmad respons, men med den motorkultur och överlägsna bränsleekonomi som bara en fyrtaktare kan erbjuda.

ECOmo® för lägre förbrukning vid marschhastighet. Ett rentbrännande system tillåter att förbränningen sker vid tunnare bränsle-/luftblandning för överlägsen bränsleekonomi.

Tohatsu är den äldsta båtmotortillverkaren i Japan
Tohatsu har tillverkat utombordsmotorer med suverän kvalitet sedan 1956. De byggdes i början för japanska yrkesfiskare som ville ha solida, starka och pålitliga maskiner som klarade extrema väder- och arbetsförhållanden.

Motorerna fick snabbt rykte om sig att vara extra kraftiga och driftssäkra och än i dag har Tohatsu denna starka position på marknaden. Tohatsu levererar moderna, tystgående fyrtakts- och tvåtaktsmotorer med det senaste inom teknologi och miljöcertifiering. Det viktigaste har alltid varit att erbjuda solida och pålitliga båtmotorer, som samtidigt inte kostar så mycket vare sig i drift eller i inköp.

5 års garanti i Sverige
I 60 år har Tohatsu producerat nyskapande produkter med hög kvalitet. Vi känner oss trygga i att kvaliteten håller vad den lovar och vi är stolta över att kunna erbjuda dig som ägare av en ny Tohatsu en av de bästa garantierna på marknaden för utombordsmotorer. Om du köper din nya Tohatsu hos en av våra 70 auktoriserade återförsäljare garanterar vi 5 års problemfri körning. 

Riggingkit, montering, reglagekablar, batteri mm tillkommer.


Riggingkit består av reglage, propeller, trim/tilt mätare, varvräknare. olika modeller finns.

Data/Specifikationer
Specifikation Tjänstevikt: 166,00 kg, Start: Elektrisk, Powertrim: Standard, Antal cylindrar: 4, Cylindervolym: 1496 cc, Effekt (HK): 90 hk, Varvtalsregister: 5300-6300, Kylsystem: vatten m/ termostat, Motortyp: 4 takt, Bränslesystem: injection, Tändning: elektronisk, Dödmansknapp: ja, Oljetryckslarm: ja, Varvtalsbegränsare: ja, Växel: F-N-R.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Tohatsu 90hk 4takt (riggingkit tillkommer)

  • Tillverkare: Tohatsu
  • Artikelnummer: Tohatsu 90hk 4takt
  • Webblager: Just-Nu-Priser!
  • 117 900.00 kr
  • Exkl moms: 94 320.00 kr

Tillgängliga alternativ

Taggar: Tohatsu 90hk 4takt tohatsu, motor (riggingkit, tillkommer)

Lagersaldo i webbshop

Vid beställningar online gäller 1-5 dagars leveranstid från vårt webblager. Vi har även lagerförda produkter för direkt leverans i vår butik på Värmdö. Ring oss gärna och kolla om den produkt du vill ha finns i butiken: 08-571 685 70. Observera att priserna ofta är lägre i vår webbshop än i vår fysiska butik. Du kan beställa online och hämta i vår butik på Värmdö!