Terhi Terhi Saiman (Vit)Roddbåt 385 - 440 - Saiman

Terhi Saiman (Vit)

Terhis tolkning av den traditionella finländska roddbåten. Denna öppna båt är mycket lättrodd men den fungerar också bra med en liten utombordsmotor. Terhi Saiman är mycket mer lättskött än traditionella roddbåtar, och dess starka sandwichskrov av ABS-plast tål hårda stötar och bucklor mycket bättre än båtar av trä eller glasfiber. Båten har plats för två par åror och en liten utombordare. Låsbara förvaringsutrymmen finns även i denna modell och Saiman har även en mittbänk som är justerbar.


En lättskött traditionsenlig roddbåt
Terhi Saiman är den traditionella roddbåten tillverkad på Terhis villkor. Denna öppna båt rör sig lätt och smidigt både med åror och motor, men är på samma gång mycket mer lättskött än de traditionella roddbåtarna. Saimans stadiga sandwichskrov av slagtålig ABS-plast klarar bättre av hårda slag eller bucklor och skråmor som kommer t.ex. då du tar iland eller drar båten upp på land, än båtar med trä- eller glasfiberskrov.


Terhi Saiman är Finlands mest sålda roddbåt, och inte utan anledning. Båten har hela modellsortimentets bästa roddegenskaper och väl uttänkta detaljer som gör roendet enklare. En lägre tyngdpunkt än vanligt, justerbar sittbänk och bra fotstöd bidrar till enklare roddturer. Båten levereras utrustad med ett par åror samt årklykor. Båten har plats för två par åror samt en liten kortriggad utombordare, och den inhyser även låsbara stuvningsutrymmen.


Båtens regndränering är mest optimal med utombordsmotor. Använder man båten utan motor måste man viktkompensera detta med 10 kg, så att båten töms från regnvatten så bra som möjligt.


Terhi Saiman kan fås antingen med vit eller grön skrovfärg.


Standardutrustning

 • Regnvattenlänsande

 • Relingslist i gummi

 • Solar-uppdateringsmöjlighet (från årsmodell 2006) m.h.a. Solar-eftermonteringspaket

 • Två låsbara förvaringsutrymmen

 • Årklykor, par

 • Åror 8,5' 255, oborrade

 • Terhi-öskar


Längd : 478cm
Bredd : 148cm
Vikt : 105kg
Motor : 2-5 hk
Estimerad max. hastighet med två passagerare : 7 knop.
Flytmaterial : Polyurthane
Godkänd 4 personer
Max. Rekommenderad vikt på motorn : 25kg
Självlänsande

Osänkbar √
CE/D Godkännande
Skrov : ABS


Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Terhi Saiman (Vit)

 • Tillverkare: Terhi
 • Artikelnummer: Terhi Saiman Vit
 • Webblager: Terhi
 • 22 900.00 kr
 • Exkl moms: 18 320.00 kr

Tillgängliga alternativ

Fler tillbehörstips!

Taggar: Terhi Saiman terhi, saiman, (vit) roddbåt, 385-440-saiman blackfriday/utförsäljning utförsäljning/rea

Lagersaldo i webbshop

Vid beställningar gäller 1-5 dagars leveranstid från vårt webblager. 

Vi har även lagerförda produkter för direkt leverans i vår butik på Värmdö. Ring oss gärna och kolla om den produkt du vill ha finns i butiken: 08-571 685 70.

OBS! Då webshopen innehåller fler grossisters "kataloger" så kan samma produkt förekomma med olika produkt-id/pris/lagersaldo. Använd sökfunktionen och ange produktnamn för bästa alternativ. 

Observera att priserna ofta är lägre i vår webbshop än i vår fysiska butik. Du kan beställa online och hämta i vår butik på Värmdö!